Estrelle Design

Láda, pad… a mama biztos tudja

Nem tudom, hogy csak nálam van-e ez így… vagy más családban is előfordul, ha nekem azt mondják ráér, akkor én azt komolyan is veszem. Pláne ha rokonom kéri… lényeg a lényeg ez a padocska, vagy minek nevezzem (a mama biztos tudja a rendes nevét) kb fél éve várta nálunk, hogy végre megszépülhessen. Nem mellékesen a… Tovább »

Az első nagy munka, egy kredenc új élete

Ez a bejegyzés már jó pár hónapja íródik… Most végre közzé is teszem. Tavaly  tavasszal barátaink vettek egy házat közel hozzánk, ahol sok-sok lom és szemét volt, ami az évek alatt összegyűlt. A nagyanyám korabeli bútoroktól kezdve, rengeteg edény, ruhanemű, krémes tégelyek (vagy egy zsáknyi! ….gyűjtötte a néni) és mindenhol gaz! Teljes felújítás várt a… Tovább »

Nagymama ládája (1. rész)

Mostanában ismerkedem a bútorfestéssel… egyszer nagyon szeretném kipróbálni Annie Sloan híres krétafestékét, addig is egy “házi” kutyulmánnyal próbálkozom… Adott volt egy régi faláda, amit a nagymamámtól kaptam, ő pedig az édesanyjától. Lelke van! A legutóbbi színe fehér volt, előtte kék. Teljesen fáig lecsiszoltuk (azért a többes szám, mert bevallom őszintén, hogy a párom segített). Majd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!