Estrelle Design

Láda, pad… a mama biztos tudja

Nem tudom, hogy csak nálam van-e ez így… vagy más családban is előfordul, ha nekem azt mondják ráér, akkor én azt komolyan is veszem. Pláne ha rokonom kéri… lényeg a lényeg ez a padocska, vagy minek nevezzem (a mama biztos tudja a rendes nevét) kb fél éve várta nálunk, hogy végre megszépülhessen. Nem mellékesen a… Tovább »

Hokedli nászajándékba?

Bár az esküvő pont ma 1 hónapja volt, gondoltam ideje megírnom a posztot arról a bizonyos ajándékról. Egy régi (fogalmam sincs hány éves) stoki, hokedli, kinek hogy tetszik – megújulása következik. Miért is ne, elfelejtettem lefotózni előtte… egyébként piros volt a fiókja és a teteje. Szerettem volna azt, hogy személyes ajándék legyen, illetve maradjon rajta valami… Tovább »

Az első nagy munka, egy kredenc új élete

Ez a bejegyzés már jó pár hónapja íródik… Most végre közzé is teszem. Tavaly  tavasszal barátaink vettek egy házat közel hozzánk, ahol sok-sok lom és szemét volt, ami az évek alatt összegyűlt. A nagyanyám korabeli bútoroktól kezdve, rengeteg edény, ruhanemű, krémes tégelyek (vagy egy zsáknyi! ….gyűjtötte a néni) és mindenhol gaz! Teljes felújítás várt a… Tovább »

Annie Sloan otthon

Ahogy azt legutóbb írtam, egyenesen beleszerettem az Annie Sloan festékekbe (na persze csak Ő után)! Nagyon jól éreztem magam Az Asztalom műhelyében Erikánál (képek: itt) és alig vártam, hogy szabadnapos legyek és nekiállhassak a legújabb szerzeményemnek. Ezt az asztalkát nem titok a vaterán lőttem nem olyan rég, és már akkor tudtam, hogy nálunk nem fog… Tovább »

Az Asztalomnál az asztalom

Idén születésnapomra csodás ajándékot kaptam, választhattam egy workshopot, amin részt vehetek. Nem volt kérdés, a téma a bútorfestés. A helyszín pedig egy már régóta kedvelt és követett műhely, Az Asztalom műhelye! Nagyon vártam már, hogy Erikával végre személyesen is találkozhassak. A hely csodaszép, mesés, hangulatos zugocska, beleszerettem.    Egy választott bútort vihettem magammal, amit a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!