Estrelle Design

Hokedli nászajándékba?

Bár az esküvő pont ma 1 hónapja volt, gondoltam ideje megírnom a posztot arról a bizonyos ajándékról. Egy régi (fogalmam sincs hány éves) stoki, hokedli, kinek hogy tetszik – megújulása következik. Miért is ne, elfelejtettem lefotózni előtte… egyébként piros volt a fiókja és a teteje. Szerettem volna azt, hogy személyes ajándék legyen, illetve maradjon rajta valami régi is. 

Először is hőlégfúvó, csiszoló bevetésen. Volt rajta néhány festékhupli, és nem lett volna szép még egy réteg rá. A lábtartó részét kivéve az egészet lecsiszoltuk. (Azt szerettem volna “régiként” meghagyni, hiszen használat közben úgyis az kopik.)

 

Ilyen volt csiszolás után

 

A tetejére festés után transzferáltam. Egy szófelhő készült rá, melyet itt készítettem. 

 

DSC_0280

 

…és hogy a fiók se maradjon üresen, az elmaradhatatlan útravalót, “Házi áldás”-t transzferáltam a belsejébe. Előtte pedig száraz ecset technikával festettem.

 

DSC_0281

 

A tetejét kivéve mindenhol szerepel a száraz ecset technika, nagyon rákattantam mostanában. Olyan igazi kopottas hatása van. A színeket magam kísérleteztem és kutyultam ki, és kivételesen sima latex festéket használtam hozzá. Íme a végeredmény:

 

DSC_0285

 

 

DSC_0283

 

DSC_0282

Ha igazán személyes és különleges ajándékot szeretnél, keress bátran!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!