Estrelle Design

Sziluett kép

Mostanában rákattantam a sziluett képekre, különösen a szarvasokra. Rengeteget böngésztem, kutattam és már-már a karácsonyi ajándékötletek is megszülettek a fejemben… Tudom, még 41 nap van addig és ha valaki, én nagyon nem bírom, amikor október végén már pakolják a mikulásokat a boltokban… de az ajándékokat szeretem IDŐBEN elkészíteni, beszerezni, megsütni, összerakni…….

Szóval, találtam sok-sok inspiráló képet és nekiláttam. Előtte elmondanám, hogy vannak erre alkalmas sablonok a decorlabor-nál és azzal biztos, hogy jóval egyszerűbb a mutatvány, de sajna az nem volt otthon 🙂 – így marad a két kezem, a ceruza és az ecset és akkor most jöhet a hol volt, hol nem volt…

Apukámtól szereztem pár egyforma méretre vágott OSB lapot és lefestettem őket házi krétafestékkel. Nem akartam feketét, az kicsit nyomasztó lett volna, így találomra kevertem ki a szürke árnyalatot. Kinyomtattam, kivágtam a “sablont” és körberajzoltam. Aztán, mint a jó gyerekek, kifestettem a mintát és nagy izgalommal vártam, hogy megszáradjon. A mumus ezután talált meg és tett próbára…. igen, az a fránya gérvágó…. A fiókos szekrény projektnél már tutira ferde szemmel néztek rám a boltban, amikor kb 10 szál díszlécet vásároltam és egy hét múlva megint  mentem. De a képnek kell egy keret! Eljátszadoztam vele, mire sikerült… Végül a keretet is lefestettem először szürkével aztán fehérrel “maszatoltam”.

Lett egy kalitkás verzió is, ott nem kellett festeni, csak ráragasztottam a szürke alapra.

Akkor most jöjjenek a képek:

IMAG1306_1_1[1]

IMAG1308_1[1]

Ecsetet és színezőt a nagy gyereknek!

IMAG1309_1_1[1]

IMAG1267

Maszatoltam, visszacsiszoltam, szegeltem

A végeredmény

A végeredmény

Ha bárki szeretne hasonlót, keressen nyugodtan!

estrelle.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!